AyseDerinnn Bebişim 10 gün sonra 4 aylık olacak gün içinde siz bebişlerinize neler yaptırıyorsunuz çok sıkılıyor hep kucağımda olmak istiyor yatirinca ağlıyor ses çıkaran oyuncaklarla çok kısa süre oyalaniyor başka neler yapabilirim
Mervetnl AyseDerinnn valla 4,5 aylık benimkide başka da yapcak bişi yok dikkat süresi zaten çok kısa ben şarkı söylüyorum arada evi turkuyorux oyun halısı vs derken gün geçiyor 😅
terazikadini AyseDerinnn oturmak istiyor artık mama sandalyesi varsa koyun 5 dk felan dursun etrafı izlesin çok oturtmayın ya da sling varsa bağlayın bizde 4 aylığız inan beni bırakmıyor evde iş yapamaz hale gelmiştim artık arada bir destekli oturtuyorum piyanolı oyun halısına yatırıyorum öyle iş yapıyorum kitaplarımız var okuyorum hoşuna gidiyor oyuncaklardan sadece halka oyuncakla oynuyor diğerlerini istemiyor bile
kitapkurdubebeninanasi AyseDerinnn merhabalar 31 aylik oğlumla her gün yeni oyunlar aktiviteler deneyler yapıyoruz. Ve bu yaptıklarımızı instagram ve tiktokta ‘harikaaktiviteler’ hesabimda paylaşmaya başladım. Her aya uygun öneriler paylaşmaya çalışıyorum. Yapması kolay ama kazanımı çok dil gelişimine katkıda bulunabilecek öneriler. Sizin bebeğiniz gibi küçük bebekler için de öneriler var sayfam da. Paylaşmaya da devam edeceğim. Bakabilirsiniz isterseniz fikir olur size de😇
AyseDerinnn terazikadini evet cidden oturmak istiyor ama kıyamıyorum belki omurgasına bir zararı olur diye bende piyanolu oyun halısına yatırıyorum 5 6 dakika bi hışımla oynuyo sonra sinirlenip sert sert vuruyo ağlıyor hışırtıli kitapçıklari ile oynuyor ağzına götürüyor hep
terazikadini AyseDerinnn diş yerleri kaşınıyor şuan bizimde öyle tetagil verdi doktorumuz bana destekli oturtabilirsin artık dedi ama ben 5 10 dk yı geçirmiyorum yorulmasın diye