Selimikomom Var mı yerleri silmek için yumuşatıcı kullanan cesaretli yiğidolar yüzey temizleyici bitti getirde yok çok az yumuşatıcı koyup birde arap sabunu kullansam ne olur yerler çok mu kaygan olur mis koksun etraf hem😬
marisback Selimikomom arab sapunu bile düşüp pekmez akıtmaya müsait hale getiriyor yumuşatıcıyı düşünemiyorum ndkdndk
Birkullanici Selimikomom dün sadece yumuşatıco ile sildim kaygan olmadı kuruduktan sonrada bişey olmuypr zaten
SevimliprensEfehan Selimikomom yumuşatıcı kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar tabi azıcık koymak yetiyor abartmadan 😃
Selimikomom marisback vay anasını arap sabunuda mı kayganlaştırıyor. Anlaşıldı benim niyetim kafayı yarmakmış nfndndnd
Selimikomom Rez yani yerler parlasın diye çok kullandım arap sabunu ama öyle yapışkanlıkla hiç karşılaşmadım
Mdjdj53839 Selimikomom ben kullanıyorum arap sabunu birazda yumoş ev mis gibi oluyor az kullan kaygan olmaz
Azra41 Selimikomom Bende siliyorum yumusaticiyla yüzey temizleyici olmadığı zaman hiçte kaygan falan olmadı valla.
askmoglum Selimikomom yoo yumuşatıcıyı yüzey temizleyici bitince bende koyuyorum hiçte kaymıyor arap sabunu bilemem😂😂😂