Gmzeycl Merhaba kizlar oğlumun kilo alimi az doktorumuz mamanin icine cici bebe atabilirsin dedi yapanlar varmi 6 ayın icindeyiz
Visneli-dondurma Gmzeycl benim oğlumunda kilo alımı bi tık azmış. Eşim hemşireye bebe bisküvisi süt versek olur mu dedi. Hemşirede onun hiçbir besleyici özelliği yok sadece şişirir tok hisseder. Onun yerine mama öneriyorum kahvaltıda 2 3 tane cici bebe verebilirsiniz dedi.
MamaBearGigi Gmzeycl başka bir doktor görüşü alın, mamaya bisküvi atmayı mantıklı bulmadım ben, ancak ev yapımı bebe bisküvisi mama veya su ile ıslatılarak bebeğe yedirilebilir ki o da doyumluk olmaz zaten
Yakamoz__00 Cici bebenin bi faydası yok neden her şeye cici bebe katma derdinde bazıları. Cici bebe boş kalori içinde şeker un var yese ne yemese ne
livanurvealpinannesi61 Gmzeycl kaç aylık kaç kilo 6 cı aydan itibaren kilo alımı azalır zaten eskisi gibi 500 1000 gr almazlar yani. Mamaya bisküvi katılmaz cici bebe bize doktor önermedi hiç içinde şeker katkı koruyucu var
Cocolingo Gmzeycl ben atıyorum, ev yapımı yada içeriği doğal olanları tercih edebilirsiniz, kilo artışı gözlemlemedim ama benim bebeğim zaten 16 aylık ve çok hareketli.