Busranur05 Sevgili annelerr 65 günlük oğlum 3250 kilo doğdu şuan 7 kilo. Sağlık ocağı hemşiremiz çok kilolu bi sıkıntı olabilir dedi korktum açıkcası sizce normal mi sadece anne sütü ile besleniyor
Farketmez Busranur05 anne sütü ise normal yarıyor sütunuz demekkı ama mama kullanıyorsanız sısırıyor benim kızım mamadan dolayı çok kiloluydu azalttım yürümeye başlayıncada hepsı gıttı
Busranur05 Iki_pasa_annesi evet biraz öyle sanırım 🥰ama işte hemşire biraz korkuttu kan değerlerine baktırıcam haftaya
sari_papatya Normalin üzerinde kilosu her bebeğin gelişimi aynı değil tabiki ama hemşirenizin uyarısını dikkate alıp kontrol ettirmeniz içinizi rahatlatır
Busranur05 Asemkar özellikle bişe yeyip içmiyorum ama su tahin helvası kuru incir rezene hergün muhakkak tüketiyorum onlar etki ediyor sanırım hem sütüm sağlıklı yağlanıyor
Serminalya Iki_pasa_annesi Zayıf anne sütüne güvenip çok fazla birsey yemiyor doğum kilosu düşüktü doktor 500gr düşük dedi çok fazla bir sorun olarak gormedi kan tahlili sonuçları iyi geldi Erken dogdu