06elfber06 Ceys hemen alın ama olurmu ben fiyatı düşürünce direk başkasıda alabiliyo ben burdan müdahale edemiyorum öyle bir durumda isterseniz diğer ürünlerede bakın
06elfber06 Ceys biberon ihtiyacınız varsa eklediğime bi bakın olurmu kızım mama almadığı içün hiç kullanmadım
06elfber06 Ceys tabiki olur neden öyle yükseliyoki bi arkadaşım var ona bi sorup döneyim sana yükselmemesi için ne yapmak lazım acaba
06elfber06 Ceys Ürün büyük olduğu için uygulama sizden koruma ücreti kesiyormuş şimdi öğrendim arkadaşta
06elfber06 Ceys Aslında ürünü şu anda direkt bulunduğunuz adrese alsanız daha karlı olur Çünkü pursaklara gelip gitmek için de bir sürü gaz parası yakacaksınız Yani belki daha fazlaya gelmiş olacak Ürün size
Ceys 06elfber06 Doğru diyorsun beğendiklerine ekle 20tl+%10 indirim diyor o ne oluyor 2 sipariş mi vermem gerekiyor acaba
06elfber06 Ceys inan bende bilmiyorum bi denesene iki ürün ekle bakalım toplu alışverişte daha karlı oluyomuş
06elfber06 Ceys şimdi öğrendim nasıl olduğunu Benim sayfamdan 3 tane ürün eklersen bayağı bir indirime geliyor orada yazan indirimlerin hepsini veriyorlar ben denedim oldu
Ceys 06elfber06 Başka ürünün varsa ekleyebilecegin bakayım benim kızım 5 aylık olacak genelde 6-9 9-12 giyiyoruz kalıba göre değişiyor
06elfber06 Ceys birazdan ekleyeyim haber ederim ekleyince sayfada beğendiğiniz başka ürün olursa bana yazın siz