yerlersenietipuf bu elbiseyi ve bu salı eşimin arkadaşının düğünde giydim. Şimdi kendi kuzenimin düğünü var. Elbise bunu giyiyim diyorum sadece şal rengi değiştiriyim diyorum. Sizce hangi renk gider bunun üstüne.
yerlersenietipuf Minnakleya Humeyra66 Iki_pasa_annesi Kocamdaaakocammm JollyBaby kiremit rengi de benim çok aklıma yattı. Yakisirdim da. Büyük ihtimal kiremit olacak kafama yatti
yerlersenietipuf JollyBaby Kocamdaaakocammm Iki_pasa_annesi Humeyra66 yerlersenietipuf peki altına siyah ayakkabı olur demi. Kiremit rengi ayakkabı bulmam çok zor Minnakleya
JollyBaby durukusunannesi_ o genelde Nişan, abiye tarzı agir elbiselerde daha iyi oluyor ya. Normal böyle günlük elbiseler de bence hoş durmuyor basit kaçıyor
durukusunannesi_ JollyBaby ben tam tersi düşünüyorum fikrinize saygım var tabi 😊ama düğüne gidecek ya o yüzden de tek renk olabilir
MommysMini yerlersenietipuf elbise mavi gibi bi renk değil mi ben mi yanlis görüyorum çoğu kişi nasıl kiremit demiş maviyle kiremit ne alaka. Düğünde giydiğiniz zaman yaptığınız pembe salla mavi en uyumlusu. Alttaki iki renkten birini seçmemiz gerekiyorsa tabi ki ikinci olan şal daha uyumlu