Zlhaanne Tatile gidicez şık bir haşema istiyorum kızlar beğendiğiniz yada sizin haşema modellerinizi görebilir miyim
Namkol Zlhaanne kesinlikle burcu demirci Instagram hesabina bakın. Oradan alın. Ben çok alışveriş yaptim kendi dikip satiyor. Pişti olma ihtimaliniz de çok az ve çok şık
JollyBaby Zlhaanne ben hasema nin kendi markasindan almıştım sade bir modeldi. Çok kaliteli ama tavsiye ediyorum
edafmo Zlhaanne marina nın haşemasını öneririm. Çok şık modeller, görünüşleri de çok hoşuma gidiyor. Bende var 2 sene önce almıştım hala severek giyiyorum
Namkol Zlhaanne Piyasaya göre çok uyguna da satıyor ve kendi dikiyor. Birinden bakabilirseniz bakın bence. Aldı başını gidiyor haşemalar. 450 TL den satıyor
JollyBaby Zlhaanne link vermek yasak diye biliyorum. Google hasema yazın direk website çıkıyor zaten instagrami da var
Zlhaanne Namkol valla şimdi bitane hoşuma gitti 1.450 TL yazmışlar benim var zaten sadece değişik olsun yeni olsun istiyorum
Emirin_Annesi10 Zlhaanne her yerd haşemalar 450 650 arası. 1450 verecek paranız varsa burada sormanız bilr tuhaf