Silbey Bebeğim 33 günlük son 3 gündür bütün emdiğini kusuyor her emmede oluyo başına gelen varmı neden böyle oldu bebeğim aceba
Muhammedikra Silbey canım annem derki eger anne sırtını üşütürse çocuk yediğini kusar bence sen kendine dikkat et üşütme inşaalh kusması geçer
Nisanurr Silbey reflüsü yada enfeksiyonu olabilir belki bence doktora getirin bende kusmadan sikayetciydim enfeksiyonunuz olduğu ortaya çıktı
Nesllii Benimde öyledi kızım kusuyordu ama şimdi 3 aylık olduk kusmuyor emdikten hemen sonra hırpalanmazsa fazlasınıda çıkarıyor olabilir ben öyle düşünüyordum ve emdikteb sonra hep 20-25 dk dik tutuyordum yatıracağım zamanda soluna döndürüp yan yatırıyodum o zamanda kusmuyordu bi dene istersen
Silbey Nesllii emziriyorm daha kucağımdayken kusuyor gazını almaya fırsat kalmadan çıkarıyo çok emdiğinde çok az emdiğindede az kusuyo ama hepsi çıkıyo. Gazınıda çılarmaya çlaşyorum çoğu zaman çıkarmıyor. Sizin dediğinizide deniycm teşekkr ederim
Silbey Tugba36 onuda söylüyo ama süt kesiği gibi olduğnda öyle diyolar bizimki oldupu gbi çıkaryo. Bide emdiktrn sonra huzursuz ağlıyo normalde uyurdu şimdi kendini sıkıp kıpkırmızı oluyor
AselMeva Silbey benimde kızım yapıyor aynısını emmeyi bırakıp daha kaldırmadan kusuyor kilo alımı nasıl sizin bizim ilk ay çok iyi kilo aldı 1.460 gr bir aydan sonra 40.güne kadar 10 günde sadece 140 gr almış mama takviyesi veriyorum günde iki kez
Nesllii Silbey doktor kendi dedi aynı şekilde yap diye hemen yatırma dik tut diye bide soluna yatır biraz dedi
Silbey AselMeva 1 aylık kontrolde 1 kilo almş iy dedi 3 gün geçti üstünden işte cumartesi gününden beri böyle daha önce yokdunböyle bişe. Mama verincede çıkarıyo hepsini sizinkide öylemi
Suranurdmrl Canım bu aylarda çocuklarda meme ve emme reddi oluyormuş yani çocukların çoğu bu ayda emmeyi birakiyomus vence kusuyor diye emzirmemezlik yapma sakın sabırla vermeye devam et birde dedikleri gibi sırtını göğsünü değil ayaklarını üşütme yeter. Süt üşümez hurafelere inanmayın 😁