Hllasaf alerji ihtimali olan besinlerde üç gün kuralı ile ilerlemeniz gerek ne olur ne olmaz alerji yapabilir bebeği,mesela çilek gibi…bal kesinlikle yasak bir yaşına kadar dikkatli olun tatlandırmak amaçlı koyabilirsiniz belki unutup ki doktorunuzda bilgilendirir sizi zaten….çorba bence 6.aydan itibaren yapsan daha iyi olur 5.ayını tadımlarla geçirirsin bir gün yoğurt,bir gün havuç,bir gün kabak,bir gün,patates her şeyi tattırırsın sırayla…önce sebzeden başlamak en iyisi damağı o tatlara alışırsa yer yoksa meyve ile başlarsan hep tatlı tatlar arar…ablam ben önce meyve verdim sonra sebze hiç yemediler sen o hataya dusme bana diyor….og organik ve beyorganik marka var orda bebek tarhanaları,bebek için tuzsuz salça,bebek irmiği ve daha bir çok şey bulunuyor organik daha iyi eğer imkanın varsa bakmanı öneririm….irmikli tarifler var ama 6 aydan itibaren veriliyor o tariflere de bakıp şimdiden kaydedersin lazim olur….birde Instagramda hastalanmayancocuk sayfası var orada bebekler için dengeli öğünler paylaşıyor sayfa sahibi çok yararlı şeyler var bakmanı öneririm 🌸