Cyln Merhabalar hanımlar, 18 günlük bebeğim var ama göbeği hala düşmedi, doktora götürdük bissürü şey söyledi hala bekliyoruz düşsün diye. Böyle bir durumu yaşayan var mı ?
Misskokulum Cyln belki burda bir çok kişi tepki gösterecek ama pudra döküp kurutmayı dene kişisel tercih meeselesi yine de sen bilirsin biz doğduğu günden pudra döktük 6.gün kuruyup düştü
Ozge1994 Cyln 11 günde düştü biZim birşey yapmayın bence ben çok korkardım birşey olacak diye bezlerken filan
Cyln Misskokulum enfeksiyon kapmaz değil mi? Her gün doktorun verdiği spreyi sıkıyorum enfeksiyon olmasın diye. İyice kafayı taktım bu duruma 😞
Ccanik Ozge1994 benim bebeğimin göbek bağına sağlık ocağında saf alkol sürdüler hem mikrop olmuş demişlerdi hemde çabuk düşer demişlerdi gerçekten öyle oldu. Sağlık ocağına götürseniz. Belki bir tavsiyeleri olur
Cyln Ccanik sağlık ocağına gittik doktor sorun yok dedi, yine de çocuk doktoruna götürdük göbek bağı kalın ondan olabilir ama normal değil dedi, banyo da yaptırmadık yavrumu. Bir hafta daha bekleyelim dedi.