JollyBaby slkmsncemile hahahaha 😆😆 bazı bebeler midesiz bazıları da düzgün şeyler koysan da yemiyor işte napcan dua et umos öyle değil şanslısın hsjdj
slkmsncemile JollyBaby herşeyi bizim sıpada yemiyor ama bayılıyor enginarlı menginarlı karışık bulamaç çorbasına
Aaayysseee Evaninanasi çok teşekkür ederim bebeğim derdimle dertlendiğin için iyiki varsın 🥲🤍🤍 eğer bu mamayı da yemezse ki insaAllah yer dediğini denerim çok teşekkür ederim 🥲💗💗
Deletedmom104 JollyBaby Ne kadarda bensin muti 😂. Bende atak haftalarını ezberliyorum, hangi aşıları olması gerekli vs diye bakınıyorum burda 🤫 Kaç haftalık oldu bebikimiz 💓 Biz bugün 19′uz hareketlenmeler başladı, hızlı ve öfkeli 11 geliyor 😂
JollyBaby Deletedmom104 hahha canımsın 😄 senin ilk bebe mi olacak kuzu? Yarın 9.haftaya giriyoruz inşallah. Ay ne güzel yolu kısmen yarilamissin🫠 ay o hareket hissetme olayı evresine gelmek istiyorum ya :(((
Deletedmom104 JollyBaby İlk bebik 🤤💙 Yolumuzu yarıladıkda gel bide bize sor nasıl yarıladık valla 🤫 Ayy sağlıkla büyüsün içerde de hissedeceksin elbet. Ama çok güzel kıpır kıpır oluyor insanın içi, içinde dünyan var insanın kalbi titriyor her hareketinde 🤤💓