Yusufefem Alt değiştirmek olay, yemek yedirmek olay, üstü terler değiştirmek olay hep bir kriz. Sabah altını değiştireyim dedim yarım saat 40 dk sonra değiştirebildim.Her şeye itiraz, hep zararlı şeyler yapmaya çalışıyor. Anlatıyorum ama bazı şeyleri bile bile yapıyor. Gözümün içine bakarak, örneğin oyun hamurunu ağzına sokma annecim o yenmez oynuyoruz onunla vs vs diye anlatıyorum güzelce, gözüme baka baka ağzına sürüyor, ağzına atıyor. Hep inatlaşıyor, her şeyi ben yapacağım diyor. Dün bisikletiyle dışarı çıktık 3 tekerlekli elle sürülen bisikletler var ya, aslında onu seviyor genelde sesini çıkarmaz ama dün mesela tekerleklerini tutcam diye yolda giderken eğildi kafası yere değecek artık e o şekilde de ilerleyemiyorum. Hep mız mız haller. Dün asansöre bindik köşede duruyor elini bıraktım daha doğrusu el tutmuyor pek, tam kapı kapanırken kaçtı yüreğim ağzıma geldi. Tırnaklıyor, ısırıyor, vuruyor istediği olmayınca. Hala da emiyor onla alakalı da kriz yaşıyoruz. Yanında duruyorum anne gel anne gel anne gel diye mızlıyor…Çok var…