Deletedmom_65 Bugün kızımın aşısı vardı kilosunu duyunca çok üzüldüm normalde iştahı var ama uykusu oluyor o zmnlarda yemiyor. Dişide çıkıyor. Sadece anne sütü ve ek gıda alıyor. Kilosunu duyunca boyunu bile sormadım 😣😣😣
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_65 şaka mısınız 9 aylık 8700 gr daha ne olsun 1 ayda 300 gr almış 6 cı aydan sonra bebeklerin kilo alımı azalır yavaşlar ayda 200 gr alması beklenir demişti çocuk doktoru. Kilosu gayet iyi 9 aylık bebek 10 kilo Olmaz hoş
Deletedmom_62 Deletedmom_65 kilosu gayet güzel maşallah. Benim de bebeğim 9 aylıkken 8600 grmdı zaten 6 Aydan sonra 3 ayda 1 kilo alıyorlar ortalama
shiningmother34 Deletedmom_65 biz anneler olarak ne kadar endişeli insanlarız değil mi😂 ama merak etmeyin korkulacak durumda değil bence dağlıkla olması önemli olan sağlıksız olup kilolu olacaksa napayım kiloyu değil mi☺️ benimde bebeğim 9 ay 6 günlük 8.300 :) biraz daha alsak iyi olur almamakta üzülmeye gerek yok asla
Deletedmom_65 Aysenurgokduman yok 5 kilo değil önceden çok tombis bı bebekti bakamıyorum galiba diyerek üzüldüm herkes gibi bende üzüldüğümü yazdım niye böyle dediğinize anlamadım 😞 9 aylık olup 5 kilo olan hiç duymadım.
Miniktirtillarim Deletedmom_65 kac kilo bebisiniz. Benimki 9 ay 10 günlük pazartesi asiya götürdüm 7.300 kilo suan rotaya bagli 6 kiloya kadar düşmüştü 8.5 kilodan Daha yeni topluyor kendini.
Deletedmom_65 Miniktirtillarim 8700 kilosu 8. Ayda 8400 du normalin hep üzerindeydi kilosu gözleri bile gömük gomuktu kilosundan şuan öyle değil evet hemşire bişey demedi ama ben kendim üzüldüm çok şükür bı sağlık sorunu yok mutlu bı bebiş maşallah dişinden dolayı yemedi bazende yemek istemiyor iki öğün yiyor zaten yumurta veremiyorum bünyesine ağır geliyor ister çeyrek olsun istersen tam kusuyor hepsini istemiyor asla
Miniktirtillarim Deletedmom_65 8.700e hic uzulmeyin sukredin derim 🥲 evet siz tombik bebek oldugu icin buyuk ihtimal dHa fazla beklediniz ya da yemesini daha iyi olsun istediniz ama asla düşük bi kiloda değil. Kaldi ki 6-7. Aylardan sonra bebisler aylik 100 gr falan zor aliyorlar
Feyzosumunannesi Deletedmom_65 14 aylik kizimm 8700 gram ve 2 aydır ayni kiloda . Bende baya takmıştım ama doktorumuz bu aylarda çok hareketli oldukları için ve sıcaklardan iştahsızlık olup bide üzerine diş çıkardıkları için normal dedi. Kizimda çok xok hareketli maşallah hiç durmuyor
beyzanrdll Deletedmom_65 bizde 9 ay 11 gnlükken 9.100 grmdı ayına göre kilosu iyiymiş sma kızıma göre çok da iyi değilmiş 6. Aydan beri sadece 300 gram almış dedi 10. Ayda tekrar kontrolğmüz var bakalım
Deletedmom_65 Miniktirtillarim çok şükür biliyorum ama üzüldüm yine 3 öğüne cikariyim yumurtasızda bişey olmuyor ki çoğu tarifler yumurtalı önceden yiyordu sonradan her yedikçe kusuyor az bı kusmada değil evin her yeri batıyor o derece
Miniktirtillarim Deletedmom_65 yumurtaya alerji testi yaptirdiniz mi. Birde sıcaklar da yumurta yemek bazi insanlarda boyle tepkiler verebiliyor belki bebeginizde öyledir
Deletedmom_65 Miniktirtillarim yok yaptırmadım ama yaptırmak istiyorum kaç kere yedirdiysem ağız dolu kusuyor durmuyor koltuklar halılar kirleniyor
Deletedmom_65 livanurvealpinannesi61 üstte gayet yeterli bı açıklama yaptım okumayip yazıyorsunuz. Bence siz şaka gibisiniz. Kilo alımı az olduğundan üzüldüm ne var bunda yaaaa
Kralaras livanurvealpinannesi61 benim bebeğim 9 aylık 11 kilo .250 gram doktorum bir yaşın üstünde bir Kilis var yemiyor diye korkma demişti ek gıda reddi yaşıyorum bende hiç yemiyor 🤦🏻♀️
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_65 9 aylık bebek için 300 gr ideal zaten doktorunuz bilgi vermedi mi 6.cı aydan sonra bebekler ayda 200 300 gr alır. Eskisi 500 800 gr alması beklenmez zaten. Kilo alımı normal
Miniktirtillarim Deletedmom_65 bi test yaptirin mutlaka. Kizamik asisi yaptirdiniz mi peki? Yumurta alerjisinde kizamik asisi yapilmiyor çünkü.
Deletedmom_65 Miniktirtillarim vücudunda bişey çıkmıyor pankekin içindeki yumurtayı yiyor sade verdiğimde ev evlikten çıkıyor kaç kere yaşadım koltuklar hali perde batıyor hep korkuyorum tek yedirmeye bazı seylerdede yine öyle olur mu diye yumurtalı tarif yapasim gelmiyor😞😞😞
Deletedmom_65 livanurvealpinannesi61 9 aylıkken 12 kiloyu bile duyduğuma ondan kilosu az ne yediriyorlar bı bilsem 😂