Sonsuz18 Kızlar dolaptan alıcam ama tek başlıklı yada 2 başlıklı daha uygun tüm başlıkları olanlar pahalı bütün başlıkları işe yarıyor mu mesela jilet başlığı kullanmam masaj yapan başlık yada hassas bölge gerekli mi silk epil 9
Derya-Anne Sonsuz18 elektronik hiç 2. el alıp kullanmadım ama benim kendi epilasyon aletim Braun marka tek başlık ucunun kol altı kapakları falan var ama ben kaptırıyorum gerdiremiyorum 5 senedir kullanıyorum ben zaten sadece bacak almak için kullanıyorum memnunum yani en kısa tüyleri bile alıyor
Rabia_kk Sonsuz18 Braun Silk epil 3 kullanıyorum zaten 1 ve 2 ayarlı düğmesi bacak koltuk altı kol için kullanıyorum kaptırma falan hic yaşamadım iyice gererek alınıyor zaten
Sonsuz18 Derya-Anne Peki hangi markası yani 5 mi 7 mi 9 mu 3 mü Ben de zaten önceki epilatörüm denemiştim koltuk altında kaptırdım Bir daha da yapmadım genitalde de aynı şekilde Ben sadece Kol ve bacak için istiyorum
Derya-Anne Sonsuz18 valla bacım benim epilasyon aletim bu Bu arada Braun değilmiş roventaymış resmini çekerken fark ettim ben Braun sanıyordum 😂😂