Birbebekkkbircicek Ağzımda sürekli aft çıkıyor ve bir tanesi var 20 gundur geçmiyor kendimi bildim bileli var ya bu durum çok oluyor var mı çözümü olan
2lokum_moms Birbebekkkbircicek bendede oluyor bi 10 senedir rahat var ve 5 6 tane birden oluyo hiçbir çaresini bulamadım karadut pekmezi tutuyorum ağzımda yemek sodasıyla gargara bide kenecort diye bi krem var ondan yapıyorum 2 3 haftada iyileşiyor alıştım artık oyle yaşamaya
gulaydefne Birbebekkkbircicek günde 3 defa karbonatla dilinizi agzinizi silin, sabah hindistan cevizi yağı ile yağ çekin gecer
Birbebekkkbircicek 2lokum_moms kenacort kremi yatmadan sür iyileşiyor ben yurtdısındayım bulamadım trden alıcam
Beybisibeybisi 2lokum_moms bu aslinda alerji gibi intolerans demek sut ya da glutene belki de ikisine birden bagirsaklarda guruldama hazimsiklik var mi acaba
2lokum_moms Birbebekkkbircicek aynen onu kullanıyorum bende ama çok büyük oldugundan gec iyileşiyor biraz benim
Beybisibeybisi Birbebekkkbircicek sut ve gluteni kes canim 2 3 hafta gecerse hassasiyetin var demektir
2lokum_moms Beybisibeybisi yok öyle bir sıkıntım olmadı yediğim bişeye alerjim vardır belkide olabilir
BBuseYY Ağzında bir miktar pekmez tut inan faydasını göreceksin 🤗benim 2 günde geçti biraz yakıyor ama dayanmalısın..
Sucaner90 Birbebekkkbircicek annemden biliyorum b12 deponuz boşalmış olabilir. Sağlık ocağında bakıyorlar. Eğer sıkıntı oysa iğne ile takviye edilir ve çok rahatlarsınız.
Sucaner90 Birbebekkkbircicek yazmayı unutmuşum eğer emzirme döneminde değilseniz kenacort diye bir merhem var oda 2 güne geçiriyor kortizonlu bir krem emziriyorsanızda doktorunuza danışabilirsiniz bu kremi
Denizoglan Birbebekkkbircicek b vitamini eksikliği olabilir bir test yaptırın isterseniz. Afyon üstüne karbonat döküp beklerseniz yakıyor ama çabuk toparlıyor ve karadut koyabilirsiniz oraya oda iyi geliyor
Sekerpare_ Birbebekkkbircicek Benim de üst damak yara kaç gündür bir şey yiyemiyorum ablam dün dedi karadut özü ye
Beybisibeybisi 2lokum_moms bi deneyin isterseniz sut sut urunleri ve gluteni kesmeyi fayda gorurseniz devam edersiniz ya da fonksiyonel tip doktoruna gidebilirsiniz ben de yasadim o yuzden biliyorum
Hulyadem1 Birbebekkkbircicek urumdudu şurubu birebir 3. Gargaradan eser kalmazz benim de olmazsa olmazımdır aft 😕 hatta abimle yarış halindeyiz onda biter bende başlar ama dediğim gibi urumdudu nu tek geçerim 😎 bir de kenacort diye bi ağız kremi