Beyzanurkuzu_ 4.5 aylık bebeğimin 3 4 gündür gün içinde ve gece nadirde olsa öksürüğü oluyor başka bir belirti yok henüz hemen doktora götürmelimiyim?
annekusuu Beyzanurkuzu_ bu gün böyle bir post bende açmıştım oğlum 4 ay 3 günlük 3 gündür biz de de öksürük var ben de ne yapacağımı bilmiyorum çok salya akıtıyor omu tıkıyor bilemiyorum burdan da kimse cevap vermedi sağolsun dedikodu olsa koşa kola yorum yaparlar
Mrvsmt2502 Beyzanurkuzu_ hangi şehirde siniz nem oranı düşmeye başladı boğazı kuruduğu için öksürüyor olabilir. Başka bi huzursuzluğu yoksa doktora götürmeye gerek yok gibi annekusuu çok mu öksürüyor hırıltı var mı ?
Beyzanurkuzu_ annekusuu salyası çok diş çıkarıyor aynı zamanda üst iki dişi çıktı bende bilemiyorum korkuyorumda isin açığı
Beyzanurkuzu_ Mrvsmt2502 ankaradayız biz birkaç kisi daha söyledi boğaz kuruluğundan olabilir diye başka bi huzursuzluk yok suan çok sükür takip ediyorum
Eeco Beyzanurkuzu_ oy kıyamam çok geçmiş olsun o zaman büyük ihtimalle evdeki bir şeye alerji olabilir kullandığınız deterjana bile
Mrvsmt2502 Beyzanurkuzu_ çok geçmiş olsun. Küçük cihazlar var nemi ısıyı ölçen onlardan var mı odasında kontrol etseniz