Cuttepx Kızlar şu süt korumuyor olayı her kadin icin mi geçerli yoksa binde birde olsa emzirirken sütü koruyan kadın varmi
Llhhh Cuttepx yani herkeste aynımı bilmem ama benim bebeğim 18 aylık, istediğim halde 18 aydır hamile kalamadım, sanırım beni süt koruyor, ananem ve annemde öyleymiş emzirmeyi bırakmadan hamile kalamamışlar.
Alminabaran Malesef canım benim spiralim kaymış emzirme e rağmen hamile kaldım 🤭tabi korur da oda süt hormonu yüksekse korur çünkü adet düzensizliği yapar
Llhhh Cuttepx adet düzensizliginiz varmı? Benim doğumdan sonra 37günde falan oluyo döngüm.omu etkiliyor acaba
Aden021222 Cuttepx böyle bir şey kesinlikle yok lütfen buna aldanarak tekrar hamile kalmayın tabi yeniden çocuk istiyorsanız orası ayrı
oglumubeklerken Cuttepx süt demez herhalde bu kadını koruyayım ya da dur bunu korumayayım diye. 40 kontrolüne gittiğimde doktorum sakın süt korur muhabbetine inanma öyle birşey yok önleminizi alın demişti.
Kuzularinanasi Cuttepx hayir süt korumaz oyle bisey yok.regl olmadiysan da hamile kalma rsikin var.emzirirken de hamile kalma riskin var.kisacasi korunmuyorsan her turlu hamile kalirsin.net