Mavi10 Bebeğim 3 buçuk aylık sünnet yaptırmak istiyorum ama lokal mi genel mi kararsız kaldık devlet hastanesinde genel yapılıyor ama sünnetçiler lokal yapıyormuş sizce sünnetçiler iyi mi ben lokal yapmayı düşünüyorum
Said71 Mavi10 canım ben 2 aylıkken yaptırdım şuan tam 6 buçuk aylık oğlum biz eve doktoru çağırdık özel oda sadece ucunu uyuşturucu dikişide eriyen sıkıştı çok rahat ettik herkese tavsiyem çok rahat geçirdik 5 günde iyileşti 4 saate bir calpol şurup ver dedi birde krem verdi onu sürdüm sabah ve akşam g cti gitti 😇👍🏻
miniksavasciveannesi Mavi10 devlette yaptirdim lokal olarak cok iyi gecti coo şükür tamamen uyutmaya gerek yok bence riskli sonucta 🤷🏻♀️🫣
Ktiryaki Mavi10 Mavi10 iki tane devlet Hastanesi’ne gittik ikisi de genel anestezi yapıyor o yüzden yaptırmadım . Lokal düşünüyorum bölgesel uyutulmasi daha iyi her ameliyatın bir riski var sonuçta istanbuldaysaniz özel hastane onerebilirim lokal anestezi ile yapan
Ege45 Bizde kilinikte özel yaptırdık lokal olarak oldu ipleri eriyenlerdendi şükür kolay altattık 4 aylıkken yaptırımıştır.çok küçük genel tercih etmeyin ama yine siz bilirsiniz
Cnsadl Çocuk cerrahisine yaptırdık bizde 3,5 aylıkken lokal olarak ilk gün çok sıkıntılı bir daha bir şey kalmıyor iyileşti bile bakımlarını düzenli ve temiz yapın yeterli
Hilalprlk Mavi10 35 günlüktü lokal anesteziyle yaptırdım sünneti İstanbul Asya hastanesinde. 1-2 gün ağrısı oldu sonra düzeldi. Dikişleride eriyen dikişti çabuk geçti