dilek1507 Merhaba kızlar, 15 günlük bebeğimi duş aldırdıktan sonra 5 saat kesintisiz uyuyor. Ama 3 gündür böyle. Kıyamıyorum uyandırmaya. 3 saatte 1 emzirin kan şekeri düşer diyorlar ne yapacağım bilemedim.
Emr066 dilek1507 benim doktorum 8saat kesintisiz uyuyabilir dedi öyle uyguladim suan 3aylik hicbir problem yok🙂
Kepekekmegi dilek1507 emzirmek için 3 saat bile çok uzun 1.5-2 saatte bir beslenmesi lazım ki 5 saat çok fazla uyandırmaya kıyamıyorsun ama sarılık olmasından iyidir
Selcan Emr066 bunu 15 gunlukken mi dedi doktorunuz ? Hiç öyle bir doktordan birsey duymadım 2 çocuğum var 2 sinde de 1 aydan sonra 4 saate çıkarabilirsin en fazla demişlerdi. Şaşırdım şu an yani. Ama yanlış bilgi vermeyelim sizinkine bisey olmamış olabilir ama başkasının bebeğine olabilir sarılık değeri yüksektir iyice yükselir.
Emr066 Selcan evt dogrudurr her cocuk farkli, bana öyle demistir baska bebege baska sekil demistir, yurtdisinda yasiyorum, oyuzden doktora danismali herkes , saolun uyardiginiz icin bilincsiz konustum😁🥰