Busraa15 Kızlar daha önceki postlara baktım ama paylaşım olmamış BİM’e gelen bambino biberondan kullanan var mi yarın almayı düşünüyorum 😊
Aylingneess Busraa15 çok hızlı akıtıyor hiç kullanmadım ve bebeğimde tutamadı öğürdü gaz gidericili almıştım bende
OzlemAlisa Busraa15 ben aldim ama kullanmadim cam olandan, kuzenime verdim. Oda emziğini degistirdi bebeğinin emdiği kaliteli bi emzik almış. Memnun kullaniyor suan
Evremmerve Busraa15 bebeğim doğmadan önce almıştım ama içmedi hep akıttı püskürdü bebekten bebeğe değişiyor olmalı
T-24 Busraa15 bende kullandım memnumdum depremde elimden kayıp kırılmıştı camı kalındı ama emziği hızlı akıtıyodu
Sivsibella Busraa15 bende var bir kaç kez kullandim bı sorun olmadı şuan kullanmama sebebim bebeğim artık mama içmiyor
esractn Busraa15 bende kullandim biberonu 0-6 aylik olandan ama cok hızlı akıtıyor bogazlarina kaçıyordu hep ikizlerimin
Ebrt Bende aldım gaz önleyici aparatı var diye ama emzıgı ınanılöaz cok akıtyr baska bıneronların baslgını denedım uymadı malesef bebegım uc aylık hala ıcemyr chiccon kını aldm bende
Busraa15 Ebrt Zehra_Asiye T-24 dvran22 Modies aldım kızlar dün yavaş akış yazıyordu emziği de bir numara öyle çok akmıyor beğendim yâni 😊
dvran22 Busraa15 ben kullanıyorum canım ama emziğini değiştirdim çünkü çok hızlı akıyordu, çok şükür şimdi öyle bi şikayetim yok😊
Modies Busraa15 aldım 2 kutu ama daha kullanmadım çok akıtıyor gibi göründü😂 daha 2.5 aylığız biraz büyüsün kullanacağım cam olması güzel