Aycegul Birkullanici hayır okullarıda aramıyorum ben çünkü okul idarecileri bazen net olmayabiliyor tanıdık yerleştirebilmek için. İlçe milli eğitime gidip oradaki atama bölümünden öğreniyorum direk
Aycegul Birkullanici okul bulmadanda şu şu özel durumumdan dolayı şu ilçe içerisinde ihtiyaç olan herhangi bir okula görevlendirilmek istiyorum diye dilekçe yazabilirsin arkadaşım. Ben boş yerler öğrenip direk isimlerini yazıyorum mesela şu şu şu okullardan birinde boş olan yerlerden birine görevlendirlmek istiyorum diye
Aycegul Birkullanici liste yayınlandığını hiç duymadım zaten ücretli öğretmen başvuruları oluyor norm fazlası öğretmenlerde oluyor ilçe genelde otomatikmen yerleştiriyor boş yerlere
User Birkullanici şu an kadromun bulunduğu okulun kabul etmesi onay vermesi gerekir mi görevlendirme için
User Birkullanici aşamaları tan olarak biliyor musunuz, ben dün okula dilekçe verdim, bundan sonraki süreçte neler oluyor, önce müdür sonra milli eğitim mi onay veriyor?
Birkullanici User ben karşı okulla görüştüm önce, onlar istek yapacak dilekçeyle, aynı anda kendi okulunuzdanda dilekçe vereceksiniz. İlçe onayı ondan sonra il onayı. Bir haftada cevap geliyor