Dem_987 Kızlar merhabalar 2 ay önce ikinci sezeryan doğumumu yaptım oğlum yoğun bakımda kaldı bu yüzden emziremedim sağmakta yeterli olmadı ve şuan sütüm yok gibi bişey baştan beri mama + anne sütü alıyor ama mama daha yoğun almaya başladı artık stiltee çay ve bestlak kullandım etkisini göremedim neler kullandınız neler önerirsiniz🙏🧡
Akkayamihra Dem_987 bebeğin küçük eds beslenme sondası yöntemi deneyebilirsin araştırın bizimki pek istemedi belki sizinki tepki vermez hem göğüsü emiyor hem mama alıyor göğüsü emdiği için süt çoğalıyor
motherofsunshine Dem_987 Solgar b12 tavsiye ederim benim nerdeyse kesilme aşamasına kadar azalan sütümü çok güzel arttırdı. Bencr sütün artmasındaki en önemli 3 etken; düzenli uyumak, bol su tüketmek, mümkün olduğunca stresten uzak durmak.
sedaozan Dem_987 solgarın b12 vitamini süte baya etkili bi araştırın bide bana ebebekte satılan malt içecekler iyi gelmişti
AMVM Dilruba demirezer emzire danışmanı var onu arayabilirsiniz. Size para vermeden ne gerekiyorsa yanlışını doğrunu anlatıyor birde ben onun tablet ve çayını kullanıyorum alırı memnunum kesinlikle bunu yapmalısın kesin sonuç net yani