Patron1bebeginannesi Regl geciktirmek için eşim eczacıdan hap istedi, dienille diye bir hap vermiş. İnternete baktım doğum kontrol yazıyor. Kağıdı okudum regl başlangıç gününden itibaren diyor, e amaç zaten regl olmadan kullanmak değil mi. Hiç bilgim yok aydınlatın beni
Demoo Patron1bebeginannesi kiz internete niye bakmiyosun :D senin icin baktım.. DİENİLLE kadınlarda gebeliğin önlenmesi (doğum kontrolü) amacı ile kullanılır. Ayrıca akne oluşumu gibi kadınlarda artan erkek hormonsal etki (androjenik etki olarak adlandırılır) ile oluşan belirtiler DİENİLLE kullanımı ile düzelir.
Patron1bebeginannesi Demoo baktım zaten, ama adam muadil demiş kullanılır demiş yani iki şey için de mi kullanılıyor acaba diye kullanan varmı diye yazdım 🤍
Demoo Patron1bebeginannesi valla bacim adet geciktirici adet olmadan 3 gun müydü 5 gun muydu hatırlamıyorum neyse işte oncesinde içiliyor ne kadar uzatmak istiyorsan iciyosun. Ama bu farklı yani dogum kontrol hapı kullanimina adetin ilk gunu demissin yarin bi daha eczaneye sor istersen
Patron1bebeginannesi Demoo sağlık ocağı çalışanına sordum ya bu degilmis bı tane varmış onun adını verdi bosuna kullanıcaktim valla ya