Serife3304 Mervos prezervatif kullanıyoruz 3 yıldır bu yöntemle korunuyoruz ekstra bişey kullanmıyorum
Funda6161 Serife3304 hangi markalar kullanıyosunuz dogumdan sonra gecikmeleriniz oldumu ne kdar oldu olduysa
Sulee_ Mervos eşim korunuyor ve geri çekme yöntemi kullanıyoruz 2 sene oldu doğum yapalı hala spiral taktiracam hamileyken hastaneye gitmek için can atardım şimdi ise hiç gidesim gelmiyor 😂😂
Bugleminannesi28 Mervos prezervatif ile korunuyoruz 7ay oldu şuan sıkıntı yok inşallah uzun süre korunuruz böyle 🤣
Serife3304 Funda6161 okey ve dureks kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık. Doğumdan sonra 3.ayda regl olmaya başladım ve her ay düzenli oluyorum. Ama bazen birkaç günlük oynamalar oluyor
Funda6161 Serife3304 okeyin hangisi cesitleri var. Bende gecen ay oldum bu ay 4 gün gecikti prz. Kullandik hep sıkıntı olmadi ona ragmen insan işkilleniyo emziriyorum gün içinde asiri vucut hormon süt yüklüyo ondan heralde
Serife3304 Funda6161 biz klasik olanını kullanıyoruz emzirdiğiniz için gecikme yaşamanız normal bence ama yine de dikkat etmekte fayda var
Musabbb slyvester0 internete spermisit ve ya vajinal fitil yazın çıkacaktır. Hap gibi olur ya vajinaya koyarsın ilişki öncesi, spermin fonksyonunu devre dışı bırakıyor diye bilirim.