Nimess57 DurubebekElif 2. Çok az uyursa 3 oluyor. Sabah 8 gibi uyanıyor 11 gibi uyuyor kalkmasına bağlı 3 4 gibi uyuyor yine kısa uyursa tekrar uyuyor kısa uyumazsa akşam 8de gece uykusuna geçiyor. 3 uyku yaparsa 9 gibi gece uykusuna geçiyor
esractl Her iki saatte bir 2 saat uyuyor uyansa bile tekrar uykuya döndürüyorum 2 saat mutlaka uyumasını sağlıyorum çünkü alamıyor yoksa uykusunu kalkış saatine göre kaç uyku yaptığı değişiyor
esractl DurubebekElif 1 saat deliksiz uyuyor sonra emziğini atıyor uyanıyor emziğini tekrar veriyorum sallıyorum tekrar uyuyo
Nimess57 DurubebekElif genelde güzel uyur bazende uyumaz uyuduğu zaman tabii daha mutlu oluyor fakat uyumadığında da öyle çok mızmız bi çocuk değil 😅sizinki kaç dakka uyuyor
Nimess57 DurubebekElif oğlum öyleydi ben uyutunca 15 20 dakka sonra uyandırıp tekrar uyutuyordum o zaman derin uykuya daha rahat geçiyordu ve uykusunu almış oluyordu bi araştırın isterseniz rem uykusuna geçiş kolaylaştırma diye reme geçemiyorsa uykusunu alamıyor olabilir