teletabis Seyma_34 1 aylıkken doktorum gece 4 5 saat uyuması normal demişti , 2 aylık olduğunda gece uyandırmana gerek yok dedi. Maksimum 6 saat uyudu aralıksız acıkınca uyanıyor zaten. Gündüz de iki üç saatte bir zaten ağlıyor acıkınca
Alparslan98 Ben 1 buçuk ayına kadar 2 saatte bir emzirdim şimdi 2 ay 14 günlük 3 saatte bir eğer çok uykusuzsa 4 saatte bir emziriyorum
Seyma_34 Kbrascioglu evet bende 2 saatte bir emziriyorum sütüm yeterli değil bende acaba saat aralığını biraz daha mı kapasam diyorum
teletabis Seyma_34 gece yatmadan ve günde bir iki kez 30 ml kadar kaşık biberon ile mama desteği verirseniz rahat edersiniz ben ilk ay sütüm az olduğu için öyle yapmıştım aynı zamanda da emzirmeye devam ettim su an mama yı bursktık şükür
Seyma_34 teletabis mama veriyorum 30 cc demisti çocuk doktoru kontrolde de artırma dedi sütünü vermeye çalış dedi çabalıyorum bizde mamayi bırakırız inşallah dua edin lütfen
Seyma_34 Alparslan98 sağım yaptım doktorum demişti zaten sezaryen olduğum için gelmiyor bile kanalları hâlâ kapalı bebeğime vererek açılmasını sağlıyorum doktor öyle demişti
Seyma_34 Baloglum93 bana da cevremdekiler öyle yapmam gerektiğini söylüyorlar, benim sütümü arttırmam ve getirmem lazım
Baloglum93 Seyma_34 saat başı kaldırıp emzirirken hem sütun artiyo hemde bebek çabuk toparliyo kendini ama dikkat et mutlaka her emzirmeden sonra meme uçlarına sütünden sur açık bırak meme ucu çatlağı yaşama çok izdirapli bişey kolay kolay da iyilesmiyor