Woody Merhaba, Yaşadığınız ildeki kreş önerilerinizi, fiyatları paylasir misiniz? Kreş arayışı içinde olanlara da rehber olmus olur bu konu hem. Konyada Yuvamız a başlatmayı düşünüyordum kızımı. Seneye için fiyatı 6500 TL idi. Yine Konya için Ekolojik Kültür Okulları da iyi bir seçenek. Ancak son yıl hiçbir arkadaşım memnun kalmadi. Özellikle temizlik konusunda endişeleri vardı. Fiyatı Seneye için 8500 civari diye biliyorum. Bu arada Ankaradaki özelikle Balgat civarındaki kreş önerilerine acigim
Dondurmalikahve Woody Valla ben devlettekine göndereceğim Allah nasip ederse kreş kapandı çünkü. Bir yer sadece bir seferliğine mahsus 500 TL idi bu yıl kreş olsada ucuz olurdu merkeze göre.
ankarageldedi Woody Harika fikir. Ankara kreş önerilerine bende açığım :) Bu sene okullar başlarken düşünüyorum. Üstte kalsın.
_Asilin_Annesi_ Woody Edirne merkez özel kreşler 5500 6000tl aralığında olduğunu duydum bu yıl. Devlete yarım gün göndereceğim 500tl eğer ödenek gelirse ücretsiz olacağı söylendi.
hunilimomm Woody çok güzel hir post bende Kocaeli Gölcük’teyim burdaki kreslerle daha konuşma fırsatım olmadı aklımda 2 yer var biri devlet biri özel devlet için kayıtlılar başladı mi ne kadar vericez acaba bilen var mı
Woody Rehber : birinin doğruyu bulmasına yardımcı olan, ona yol gösteren kimse ya da şey. Neyse, onerisi olan varsa acigim 😊
Deletedmom_109 Eşim bakanlıkta çalışıyor bu sene onun kurum kreşini ve keçiören belediyesinin - bu sene keçiörene taşındık- kreşinin iyi olduğunu öğrendik. Keçiören belediyesinin kreşini kurayla alıyormuş. Ve kurayı kazandık 😁 3000 liraymış fiyatı çok iyi. Biraz aceleye geldiği için bir tık emin olamadım Ama sorduğum herkes iyi diyor. Keçiörende sezgi anaokulu var onunla ön görüşme yapacağım. Burdan bir anne önermişti araştırdım herkes çok memnun ön inceleme yaptığımda ben de beğendim . Fiyatı konuşmadık. Ben de Keçiören belediyesinin kreşini için yorum bekliyorum.
Babybloom Deletedmom_109 sezgiyi ben önermiş olabilirim🙋🏻♀️hatta googleda da uzun bir teşekkür yorumu yapmıştım, öyle seviyorum😂😂😂 şimdiki fiyatını bilmiyorum ama bu post altında tekrar önermiş olayım🙋🏻♀️ Bu arada belediye kreşi dediğiniz gül kreş adası ise, oradan bir arkadaşım temizlik ve kontrolün yetersizliği sebebiyle memnun kalmamıştı
Deletedmom_109 Woody Ağustosun 2. Haftası başlıyorlarmış. Haziranın 2. Haftasından sonra ve Temmuz ayında kapalıymış.
Noname21 Woody Ankara’daki kreş önerilerine bemde açığım kışın başlatmayı düşünüyorum fiyatını bilmiyorum ama nesibe Aydın okullarını çok övdüler İstanbul’da evimin yanındaki kreş 10 bin demişti ilçe tuzla
Woody Noname21 Nesibe Aydın çok akademik geliyor bana. Kres için eğlenceli bi yer istiyorum ama bakalim
Longing Woody Ankara batikentte oturuyorum.Yenimahalle beled.kresi 3.500 Aylık +kırtasiye gideri yılda birkere 3.100 yabanci dil ücreti ve tam gün.Ozel kreşler cakirlarda 6.000-10.000 arası tam gün.
Deletedmom_109 Babybloom evet evet siz önermiştiniz hatırladım 😁🫶🏻 bu sene kadronun değiştiğini söylediler ama aklımda bulunsun dikkat edeceğim mutlaka.