Alissinannesi Kızlar acil onerilerinize ihtiyacım var Güzel yapistirmayan ve içine deterjan çekmeyen tava arıyorum makineye atmiyorum zaten ama deterjan kokusu çekiyor gibi granit istemiyorum kullanıp memnun olduğunuz tavalar var mı
Kitapkokusu Alissinannesi Lava tavsiye ederim. Ağırlığından ötürü çok fazla kullanmıyorum ama çok memnunum schafer’a bakabilirsiniz. Bir de deterjan kokusu dediniz ya bir önceki tavada bu durumu yaşadım ama şuan günlük olarak kullandığım schafer’da bunu yaşamıyorum.
Lousalome Alissinannesi bana oyle geliyor saniyordum neden deterjan kokusu kaliyor bu tavalarda ya ? Elimde yikayamam nefret ediyorum elde bulasik yikamaktan. Makineye neden atmiyorsunuz koku yuzunden mi?
Alissinannesi Deletedmom_79 lavanin tencerelerini kullanıyorum memnunum aslında ama mücver falan yapmak için nasıl olur
Alissinannesi Kitapkokusu bence kokunun malzeme kalitesiyle alakali olduğunu düşünüyorum lava tencerelerimde ve celiklerde asla koku olmuyor ama granitlerde oluyor
Kitapkokusu Lousalome Makineye atınca benim koku oluyordu genelde elde yıkayınca olmazdı ama tavalar eski diye çok üstünde durmamıştım atardım makineye. Şimdi hiçbirini atmıyorum.
Alissinannesi Lousalome evet koku yuzunden atmiyorum ve makineye atılmaması söylendi alınırken elimde yikiyotum ama kokuyor bence malzeme ile alakalı koku yapıyor granitleri hayatımdan cikarttim döküm ve çelik kullanıyorum şuan onlarda koku yok ama tava bulamıyorum malaesef
Deletedmom_79 Alissinannesi haaa ben et ürünler olarak düşündüm afedersin. Tefal Taste’lere bakabilirsin
Alissinannesi Kitapkokusu elde yıkamama rağmen kokuyor ve en kötüsü yemeğe geçiyor bütün tencerelerimi ve tavalarimi bu yüzden attım
Kitapkokusu Alissinannesi Bende hepsini bu sebeple yeniledim. Lavanın tenceresini kullanıyorsanız zaten bilirsiniz kaliteyi tavaları da gayet güzel.
Hotic AngelMotherr ben tefal kullanıyorum çok memnunum. Eğer alacaksanız 1x değil 3x alın günlük kullanım için çok iyi
Hotic AngelMotherr ay valla bütçe konusu işin içine girdiğinde hiçbir şey diyemiyorum. Ben de 2 sene önce 3 tanesini anneler günü indiriminde 750 liraya almıştım. Şu an bir tanesini bile o fiyata alamam mümkün değil. Ne acı bir durum..
Hotic AngelMotherr bu arada ben post sahibini yanıtlayacağıma sizi yanıtlamışım ahahskhshsh😄 neyse tefal diyenler olmuş o yeter 😅