Karansmmom Kızlar dolabimi temizlemeyi düşünüyorum, giymedigim ama atmayada kiyamadigim kiyafetleri 5 10 uygun fiyata koyup hemen satılmasını istiyorum fakat hiçbir bilgim yok sizce hangi uygulamadan daha hızlı elden cikartirim
Rumeysaden Karansmmom gardroptans daha mantıklı ama insanlar saçma şekilde dolap kullanıyor gardrops da belli bir fiyata kadar komisyon almıyor kargo bedava alıcı içinde satıcı içinde daha iyi bence
Patron1bebeginannesi Karansmmom gardoprs. Çünkü gardrops satış yaparken kesinti yapmıyor belli bir miktar ustuydu sanırım ama dolapta 50tlye bile satsan senden kesiyor
Minnakkk Karansmmom ben gardırops tan cocukların kıyafetlerini cok sattım kesinti de olmuyor. Cok uyguna koydum 1300 liralık satıs yapmısım bir iki ay içinde
Karansmmom Meliket hiç bilgim yok tek derdim atmak istemiyorum çok uyuna koyup hemen elden çıkartmak istiyorum
motherofLeyla Karansmmom dolap bence, dolap komisyon kesiyor ama en güvenilir uygulama ve herkes dolabı daha aktif kullanıyor. Gardrops komisyon kesmiyor ama orda pek satış yapılmıyor sanki