ebrubudakk Merhaba arkadaşlar. Kızımın yarın 2.ay aşıları var ve 3 tane olduğu için tedirginim. Sizlerde nasıldı süreç? Çok zor geçen oldu mu?
Aselsmommy ebrubudakk verem aşısı olduğu için 2 3 gün yıkamamanız lazım.. Ateş takibi yapın bolca biraz halsizlik olur bizim öyleydi mesela ateşi 37,8 olmuştu bir çay kaşığı Calpol vermiştim düşmüştü hemen
yarenaslan Bizdede ates falan olmadi oyle sadece halsizdi butun gun uykukuydu miz mizdi o kadar bol bol emzirdim kucagimda uyuttum guvende hissetmesi icin yatirinca agliyodu cunku ertesi gune hic bisi kalmadi
yarenaslan Ama asi olmadan once yada olduktan sonra yarim cay kasigi carpol verdik hemsire 4 5 saatte bir verij rahatlasin agrisi falan olmasin 2 gunde dus aldirmayin dedi bende 5 saatte hir huysuzlandiginda verdim rahatladi
Poyrazsmomm ebrubudakk Benim bebeğim kolik üstüne birde kabız iken yaptirdik 5 gündür kakasini yapamiyodu☺️Biraz huysuzdu iki kere falan ateşi 38.5 falan oldu calpol verdim hemen düşüyor zaten ama doktorumuz zaten bu aşının en fazla 38.5 ateşi olur üstünü gorursen aşıyla alakasi yok doktora gidin hemen dedi..3 gun yikama dediler 4. Gun yikadim ne olur ne olmaz diye..Boynunu kasıklarını falan sıcaktan pisik olmasin diye ılık su ve pamukla sildim hep ☺️Benimki çok çok huysuzdu çok ağladı ve 4 gün sürdü☺️Ama dedigim gibi oglum zaten huysuz bi bebek bu aşıda ona bahane oldu😂Sizin boyle zor gecmez ☺️Yikayin bugun oyle goturun☺️
Poyrazsmomm Poyrazsmomm Ha birde evden çıkmadan once de calpol verdim oyle goturdum ☺️Çok fazla agri yapmasin diye.Zaten bunu hemşireler soyluyor size tabii bazi hemsireler soylemiyor ..Siz yinede bi cay kasigi calpol verin oyle goturun
ebrubudakk Poyrazsmomm benim kızım da kolik canım, ben biraz bu konularda hassasım galiba şimdiden üzüntü yaşıyorum canı yanacak diye, umarım çabucak geçip gider 🙏🏻
momandbbabyy Bizde 4 gün önce olduk hiçbir problem, huysuzluk yaşamadık çok şükür aksine normalden fazla uyudu 😅 aşıdan sonra ne olur ne olmaz diye 1 çay kaşığı calpol verdim. Ateşi en fazla 36.9a çıktı ☺️
Bebee ebrubudakk evden çıkmadan önce calpol verdim dün aşımızı olduk çok şükür pek sorunla karşılaşmadık ateşimiz 37.7 oldu bi kaç saatler arasında ateşlenmesin diye calpol verdim ee tabi biraz mızmızdık
Poyrazsmomm ebrubudakk Canim asi yapildiktan hemen sonra kucagina al konus hemen susar insallah ☺️ Ben oglum her agladiginda ona sarildigim icin alisti bu duruma ve bize iyi geliyor ☺️