susunbebekuyuyo Iki_pasa_annesi yayla çorba taze fasülye salata yaparım birde karpuz bitti gitti çocuklar olmasa yiyesim yok valla çok sıcak
Ucansupurge Iki_pasa_annesi mücver yapasım var aslında ama üşeniyor gibiyim😅 Biraz daha bekleyip taze fasulye bile yapabilirim 😁😁
babyyyy1 Sadecezeynep kiz cacikla salatayi ayni anda nasil yiyorsunuz bizde ua cacık yapilir ya da salata🌸
esra91 Zeytin-gozz1 mantar sotenin yanına hep makarna yaparım :) en pratik ve yanına yakışan yemek bence :)
BalkizimBaloglum2 Tel sehriye corbasi var dünden yanina yaprak sarması,yoğurtlu patates salatası,pişi elhamdülillah
Ececiiim Iki_pasa_annesi tavuk dünyası kekiklim yapmayı düşünüyorum ☺️ ama makarna yapmıycam sanırım tavuk ve salata sadece 🌸
MommysMini Iki_pasa_annesi taze fasulye salata karpuz farklı bi yemek daha yapsam mıı yapmasam mıı onu düşünüyorum ha bide soğuk baklava yaptım
Ess92 Iki_pasa_annesi mercimek çorbası koca kişisinden hazır mantı 🤦🏼♀️ valla sıcakta zor giriyorum mutfağa
22mavisim0510 Bugün yıldönümümüz akşama güzel bi sofra kurmak istiyorum 🥰 tavuk suyuna çorbayı çok seviyor eşim ondan yaptım, fırında soslu kanat, zeytinyağlı taze fasulye, haydari, çiğköfte de yoğurucam, mantarlı salata, neleri seviyorsa onu yaptım bugün🤣