Aselsmommy Kızım 4 ay 5 günlük. 3 aylıkken nimenrix ve rotaric oldu yarın da bexsero olacak her gittiğimde de sormayı unutuyorum doktora bu aşılar kaç doz oluyor her ay özel aşı mı olacak böyle bide bu aşı galiba çok ateş yapıyormuş gelmeden 4 saat önce Calpol ver demişti sizler nasıl geçirdiniz bu süreci
zeynep657 Aselsmommy biz bexseroyu 5. Ayın sonunda yaptırdık. Doktor tavsiyesiyle aşıdan hemen sonra fitil verdim hiç ateşlenmedi
Ececiiim Aselsmommy doktorumuz ilk ay kontrolünde takvim oluşturmuştu hangi aşı ne için hangi ay kaç doz şeklinde. Yoksa işler karışıyor. Siz de rica edin doktorunuzdan
Melovealp Bende rotayı yaptırdım ama tam 3 ayllıken,sorduğunuz menenjit aşısını henüz yaptırmadım 3 ay 25 günlük.Bizede en son doktor 3,9,13.aylarda yapılacak dedi menenjit ama 9,13 yaptıranda var benimde kafam karıştı
Aselsmommy Ess92 geçen ay gittiğimizde anlatmıştı ama bir kağıt vs vermedi geçende kontrole gidince sorayım dedim gene arada kaynadı
MeetJoeBlack Aselsmommy siz şimdi aşılamaya 6 aylıktan önce başladığınız için , aşı takvimine baktığımızda bexsero 4 doz, nimenrix de 3 doz olarak gözüküyor. Aşılamaya başladığınız aya göre de sayısı değişiyor. Biz 7. Ayda başladık. 7-9-13 aylarda bexsero, 8-13 aylarda nimenrix yaptırdık.
MeetJoeBlack Aselsmommy işte başlanılan aya göre değişiyor doz sayısı. Nimenrix mesela 1 yaş sonrası başlarsanız tek doz oluyor. Bexsero 2 yaş sonrası 2 doza düşüyor. Ama olmadığı zamanlarda da koruma olmuyor işte 🤷🏻♀️
B-N-B Aselsmommy bizim doktorumuz da 7.ayda nimerix ve bexsora 9.ayda bexsora 13.ayda son dozlar nimerix ve bexsora şeklinde bi plan yaptı son dozlarımız kaldı bizim
Basraaa45 B-N-B bexsero da huysuzluğu çok oldu mu iki dozda da ilkinde çok huysuzlandı ikincide de böylemi olacak merak ediyorum
B-N-B Basraaa45 1 gün boyunca huysuzluğu devam etti ama öyle aşırı değildi diğer aşılar gibiydi ama ağır bi aşı bacağına falan değince rahatsız oldu