aselclk arkadaslar allah belalarini versin 101 den dyson almistim garantisi olmuyormus garantili diye yazmasina ramen abimin dyson var ayni si onlarinki garantili parcasi bozulsa onlarin supurgesi uzerinden parca alabilirmiyim bilginiz varmi
Ogulluana aselclk a101 de dyson mi satılıyor hiç görmedim kaça almıştınız. Seri numarası farklıdır bence alamazsiniz yani sizin makine gidecek servise anlaşılır diye dusunuyorum ücretli alabilirsiniz ancak
Kitapkokusu aselclk Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Sizin aldığınız orijinal bir ürün değil sanırım genelde dyson orijinal de garanti verir parça değişimi vs olunca da bu sorgulanır. Her yerden de bu yüzden alınmaz. A101 de Dyson olduğunu da sizden şimdi duydum.
Birbebetoannesi aselclk maalesef reklamlarında bile doğrudan üreticisinden alın diyor. Ailemde trendyoldan almıştı onlarda böyle bir sorun yaşadı Allah tan satıcı firma teknosadan alınca problem çözüldü faturayı gönderince e
aselclk Ogulluana abi. gilin baslinda sorun olmus goruntulu gostermisler parcayi yenisini gondermisler supirge tum gitse tabi anlasilirda seri nodan
aselclk bunalri bili Birbebetoannesi bunlari biliyorum gecte olsa sadece sorum yedek parca ihtiyacim olsa diye sormustum
aselclk BuzluKahve valla napiyim onalrda 101 re niye urun satiyo sonra garanti kapsamina almiyo 101 serefsizler doladirdi resmen bizi arayip garanti olusturin dedi bizde ozman ne oldu bilmiyorum yapmadik simdi de boyle oldugunu ogrendik
BuzluKahve aselclk Çünkü yurtdışından getiriyor o firmalar Dyson Türkiye’den bağımsız olarak. O yüzden de zaten daha uygun fiyatla satıyorlar.
yakup6752 aselclk ben media markttan aldim dyson süpürge ve seri numarasiyla dysonun internet sayfasindan garantisini baslattim ürünü kaydettim borusu yamulmustu garanti kapsaminda oldugu icin ücretsiz yeni boru gönderdiler dysonun müsteri hizmetleriyle iletisime gectigimde
aselclk yakup6752 be de gectimde donus yapcaz dediler bekliyorum 3 aydan belli kulaniyorum bi sorun yasamadim ama inslalah bundan sonrada olmaz olursa diye garantili urun uzerinden alirmiyim diye bu formu actim bilgi olan yada benim gibi bilmeden alan cikar