Hsaes Slm kızlar 4 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor kolaya dayanamıyorum arada 1 bardak falan içiyorum ama korkuyorum da bi zarari olur mu die sizler emzirirken kola içtiniz mi bnmle aynı durumda olanlar var mı
silaa66 Hsaes dolapta var kola bana bakıyor ben ona 1 bardak ıctım daha 😂😂 canım asırı ıstıyor aslında 🫠🫠🫠🫠🫠
ikikereanne_ Hsaes 12 13 senedir icmiyorum kola . Canim gazli birsey istediginde maden suyuna sekerli limon suyu koyardim yada nar suyu.
Dilaraortacc Kirkim cikti çıkalı iciyom ben 😄 daha doğrusu beslenmeme hiç öyle dikkat etmedim her şeyi yedim içtim
MommysMini Hsaes arada içerim tam bir bardağı doldurmam öyle bi huy edindim biraz canımın isteğini kesecek kadar içerim 😂 durup durup bi anda abanmaktan iyidir bence 😂
Zehraburan05 Bebeğim çok gazlı olduğu için icemiyordum ama gaz damlasi falan ise yariyor bende içmeye başladım aynı 4 aylık
Bebis1_ Hsaes Ben hamileyken canımın istediği tek şey kolaydı doğum yaptım bebeğim sadece benden besleniyordu bende hergün olmamak kaydıyla kafaya dikiyordum