Areleymen1 Sürekli ağlıyor eskiden pıtıilayark uyurdu şimdi ise ne yapsam uykuya geçmiyor çok ağlıyor meme reddi var geceleri emiyordu artık oda yok ne yapmak lazım biberon vermemeye çalışıyorum ama işe yaramıyor beni emmiyor
Deletedmom55 Areleymen1 aynı canım benimde sütüm yok memeyi istiyor ama biberon reddi var ne yapıcagımı sasırdım uyku da yok 3 ay 22 günlük bizimde
NurCelik Areleymen1 herkeste aynı sorun sanırım 3 aylık bebeklerden hep meme reddi var bizde yaşadık uykuya geçerken ver zorlayınca bebek almıyor almayıncada sen üzülüyorsun illaki emecek uykuluyken ağzına tıkıştır emer biz hem uyandığında bende uyurken yapıyorduk
Aylininizz Deletedmom55 benimde bebeğim 3 ay 20 günlük sutumde iyice azaldı biberon hiç almıyor mecbur kaşıkla mama veriyorum 2 kez gunde
Areleymen1 Edizin_Annesi önceden emiyordu ama artık uykudaysa almıyor gözler kapalı başını çevirip bağırarak yitiriyor ama sağıp biberonla verirsem içiyor
Edizin_Annesi Areleymen1 benim de o donemler de meme reddi yaptı hoplata hoplata emzirdim ama benim gece emiyor gündüz zor emziriyordum Allah yardımcın olsun