Deletedmom_114 Kızlar 11 senelik ütüm bozuldu 😞 Philips Azurdu modeli Varmı tavsiye edebileceğiniz Marka olarakta Philips mi Tefal mi sizce
Hobbalayarim Deletedmom_114 ben tefal aldım ama keşke philips alsaydim. Tefal çok su yiyor ve bence Philips daha pürüzsüz yapıyor. Anne evindeki öyleydi 2.5 yıllık evliyim gittim tefal aldım ne alakaysa 😀
mormeneksee Deletedmom_114 ben tefalciyim sonuçta yılların ütü markası 5 yıllık evliyim bir kere arızalanmadı maşallah diyeyim 😅 evet çok su tükettiği doğru 🙂 Benimki ultimate kireç avcısı
irmarose Deletedmom_114 bence philps easy speed kullanıyorum çoo pahalı bir model de değil çok memnunum
Deletedmom_114 Hobbalayarim Bende evlenmeden öncede annem philips kullanıyordu o yüzden Philips almıştım 11 senede hiç arıza vermedi ama bugün birden çalışmamaya başladı karar verememiştim kimi tefal diyor kimi Philips’ten şaşma deyince sizlere sorayım dedim
yagmurkokusu_ Deletedmom_114 totosunds kireç yeri var benimkinin 80 bilmem ne ama bence bu kadar ütüye para verilmez teflon kullanıyor eşimin arkadaşı evde de terzilik işleri o bile normal arzum kullanıyor altında teflonla ütülüyor oda iyi ütülüyor.