sonnenchein Gece boyu ağladılar ikizlerim sıcaktan, çocuklarda biz de perişan olduk resmen kışı özledim 😭 Sizde durumlar ne hanımlar, klimayı açmıyorum bana dokunuyor vantilatör açsam o da çocuklara direk zarar verir ne yapıcam şaştım kaldım
Patron1bebeginannesi sonnenchein en azından daha soğuk olan bir odanız yok mu? Mesela bizim salon ve koridor soğuk diğer yerlere göre. Yer yatağı yapabilirsiniz yada beşikte uyuyorlarsa besiklerinin yerini bir süre değiştirin, sabahları suyla oynasınlar uyumadan önce duşa sokun
Hlysahn sonnenchein ya nerede oturuyorsunuz canım ben dün akşam sıcak diye ince giydirmistim ama sabah 5 de uyandı bebem kolları bacakları buz gibiydi keşke ince kazak giydirmiştim cıkartmasaydim dedim vallahi havaları anlamiyorum bu yıl gün içi aşırı sıcak oluyor ama geceleri bir sıcak bir soğuk dengemiz şaştı
3549 sonnenchein benim bebeğim de hep isilik olmuş kolları boğazı poposu ne yapicam bilmiyorum çok sıcak buralar izmirdeyim bende
sonnenchein Patron1bebeginannesi şuan annemin evindeyim her yer çok sıcak ev gün boyu güneş alıyor gece bile esmiyor .. her gün duşa sokuyorum anca öyle biraz rahatlıyorlar
Patron1bebeginannesi sonnenchein benim evimin her odası güneş alıyor, şuan salondayim mesela daha iyi. Cok sıcak ama haklısınız, gece de uyumadan bir süre önce yıkayın dediğim gibi illaki daha serin uyuyacaklari yer vardır öyle çözüm bulmaya çalışın
sonnenchein Hlysahn Kocaelideyim canım sen ? Evet yaz çok geç geldi ama şimdi de tam geldi aşırı bunaltıyor hava
Hlysahn sonnenchein aynen canım bende samsundayım cnm gerçekten sıcaktan uyuyamadigi zaman oluyo bebemin döne döne ne diyeceğim bilemiyom ama bazı iller saha da çok sıcakmış bura gene o derece deyil şükür ne kadarlık ikizleriniz birde ben hergun duşa sokuyorum rahatlasın diye
Dmt-01 Yarenylmzz aynen bizde hala yorganla yatıyoruz azıcık havalar ısınsa da kızıma elbise filan giydirebilsem diyorum valla
sonnenchein Hlysahn 2 aylık canım, ben de her gün banyo yaptırıyorum biraz olsun rahatlarlar senin bebeğin kaç aylık canım
sonnenchein 3549 benim bebeğim de isilik oldu ben de oldum la Roche posay lipikar baume kullanmamı söyledi cilt doktoru hem kendime hem bebeğime
gurbetcimami sonnenchein ben gündündüz pencereleri hiç açmıyorum panjurda var onları da indiriyorum güneşi kesiyor evim güneş batana kadar güneş alıyor o yüzden anca 8 gibi falan açabiliyorum camları böyle yapınca max sıcaklık 27 dercede kalıyor ama açsam 30u geçer