afifem1 Kızlar günaydın oğlumun emar sonucu çıktı doktora mesaj attık fakat hala iletilmedi erken saat olduğu için sanırım fakat ben yerimde duramıyorum lütfen anlayan biri varsa bakabilir mi
durukusunannesi_ afifem1 geçmiş olsun ne şikayetle mr çektirmiştiniz tam anlayamıyorum ama en sonda ancaktan sonraki cümle önemli olabilir bunlsr buradaki herkesi aşar zor biraz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız geçmiş olsun 💐
Btlszr afifem1 corpus kallozum beynin bir bölgesi o kısımda hipoplazi yani diğer bölgelere göre küçüklük görülmüş en doğru bilgiyi yine doktorunuz verir çok geçmiş olsun
afifem1 neslyyy corpus callocum denildi genetik test ve metabolizma testleri istendi beynin bir kısmınds diğer yerlere göre küçük kalan az gelişen bir yer varmış
afifem1 neslyyy teşekkür ederim inanın bununla ilgili pek bişey örnek bulamadım doktorda sanırım genetik test ve metabolik testlere göre konuşucak
Melek24 afifem1 gecmis olsun sadece oturamadigi için mi çekildi emariniz buna eşlik eden başka biseylerde varmiydi bide kac aylikti
afifem1 Melek24 teşekkür ederim 1 yaşında başka bir sorun yok şu an için oturmaya başladı zaten yavaş yavaş bi anda fizik tedaviye gidiyoruz şuana kadar 2 kere gittik