Minikkuslar TubaSirac ikizlerim 1 ay erken dogdu suan 8 ay 15 Günlükler ve ne diş var ne de emekleme 😣emekleme isteği var ve tükürükleri de çok erken akmaya başladı ama hala görünürde diş yok. Biliyorum her bebek için gelişim süreci farklıdır ama merak ediyorum bizim gibi olan var mı ? Bu arada sizin bebeğiniz kaç aylik?
kerem_imm TubaSirac 7 ay 5 günlükken 1.dişini 7 ay 20 günlükken 2.dişini çıkardı. Şuan 7 ay 27 günlük. 7 ay 13 günlükken geri geri emeklediğini fark ettim ama ileri emeklemiyor hala.
aylin3834 TubaSirac 10 buçuk aylıktı emekledi ve 6 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı 🤗 şimdi 19 aylık çok şükür 🙏 ❤
MinikErvam Bnmki 3aylik 12gnluk disleri kasniyo ve uykusundan uyanablio agzndan sular akio insaAllah bi ay icnde cikaririz
Farahzeynep 6 ay 2 günlükken ilk dişi, 3-4 gün sonra da 2. Dişi patlattı. 6 aylıkken emekliyordu ama geri geri 😂
kerem_imm Minikkuslar eltimin oğlu yeni 1 yaşına girdi ve henüz dişi yok canım.Bu anne ile babadan geçen ırsi bir durum yani için rahat olsun.
Farahzeynep Papatyam1703 götünü kaldırıyor ileri gitmeye çalışıyor ama geri geri gidiyor 😂 baya gülüyoruz 😂
Ogretmenannis TubaSirac 6 ay 22 günlükken ilk dişini çıkardı tam 9 aylıkken emeklemeye başladı 1 ay icindede tutunup kalkmaya ve sıralamaya başladı canım kuzum
Papatyam1703 Farahzeynep doğrudur benimki çok hızlı koltuğa tutunup kalkıyor artık mecburiyetten yürüteçe koyuyorum onda geri geri gidiyor
Farahzeynep Papatyam1703 benimki de dikiliyor baya kendi haline bırakınca, herkes direk yürüyecek bu diyor ama bakalım 🙄