Kızlar öncelikle hepinize iyi geceler.
Bende geçtiğimiz aralık ayından bu yana bir adet düzensizliği vardı ama doktora normaldir diyerek gitmemiştim. Sonradan böyle devam edince her ay ola ki hamileyimdir belki diye hep test aldım sonuçlar hep negatif çıktı. Nisan ayında hem boğaz enfeksiyonu hem kasık ağrısı olup dayanamayacak hale gelince hastaneye gittim kan idrar testi ultrason falan derken incelediler. Sonuçlarda crp kan yüksek çıkınca kanda enfeksiyon var diyerek yatırdılar kasık ağrısı devam edince çatala alıp baktıklarında 2 cm kist olduğunu söylediler. Daha sonra aradan zaman geçince tekrar gittiğimde kistin 3,5 cm olduğu söylendi hiç bişey kullanmadım çünkü gerek görmediler. Yine rutin kontroller devam edince geçen gün yine gittim bir tarafimda olan 3,5 cmlik kist olduğu gibi kalmış diğer tarafta da 10 mmlik kist oluşmuş dedi doktorum. Bende soramamistim açıkçası ama o gün söyledim hocam oğlum 3,5 yaşında ve eşim kardeşi olsun istiyor bana bu durumun bir engeli varmıdır diye, hayır yanıtı aldım. Şimdi size sormak istediğim şu, benim gibi bu durumda olan var mı aranızda benim ne yapmam lazım yada yanlisim varsa nasil düzeltirim sağlıklı bir gebelik olması için ne yapmalıyım nelerden uzak durup takip etmeliyim beni aydınlatıp yardımcı olur musunuz ?
Zahmet edip okuyan varsa çok teşekkür ederim 🤗