Meret Arkadaşlar ferrum vermiş doktor kullanmak istemiyorum. Daha içeriği temiz tavsiye edebileceğiniz demir ilaci bekliyorum
Meret 1 yaş için gittik demiri düşük geldi tahlilde ferrrum vermiş ama ben istemiyorum Babyygtcn memnun musunuz
Meret Dilruba_1 Lolik ay kafam karıştı ben iyice bir araştırma yapayım hic ferrum da kullanmak istemiyorum
Babyygtcn Meret ben memnunum 4.ayından beri kullanıyorum kabızlık falan yapmadı çok şükür lekesi de çıkıyor bir yere dökülünce sağlık ocağının verdiği demir ilacı gibi değil
Seross10 Meret dozu mu az kullandınız acaba bize 1.0 ver demişti yani içinde ki damlalığı tam doldurdum ve sabah aç ya da yemekten 1 saat sonrası alımına dikkat edin
Lolik Meret bestiron alın %100 doğal zeytinyağıyla çözdürülmüş demir takviyesi portakallı tadı da güzel
PembePelikan Meret demir’in depolanması için ferrum veya ferro sanol kullanılması şart. diğer özel olarak aldığımız sidefer ocean gibi takviyeler sadece destekler.. demir iyice depolandıktan sonra ihtiyaç halinde daha temiz içerikli bişeyler alabilirsiniz