Bernaa1 Kızlar 4 buçuk aylık kızım var. Sağlık ocağının verdiği kan damlasına başladım. Aşırı gaz ve kabızlık yaptı.Değiştirmeyi düşünüyorum sizde aynı problemi yaşıyan var mı? Ne önerirsiniz.
Yesimbarlas33 Bernaa1 ben gazdan dolayı değil ilacın içeriğinden memnun kalmadığım icin değiştirdim Bestiron kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Hamide16 Bernaa1 newvit kullanıyorum kabızlıkda yapmadı canm sağlık ocagınım verdiğini hiç kullanmadm
Seymagirgin Bernaa1 ben degıstırdım bestiron aldım. Cok memnunum ıcerıgınde de zarar verııcı bırsey yok
Bernaa1 Ayrıca içeriğinde paraben olduğu için kullanmakta istemiyorum.Sizin kullandığınız var mı parabensiz.
Bernaa1 rukiyee_ Damlayı verdikten sonra 10 gün kakası yapmadı ve hergün huzursuzdu gazı olduğu için. Damlayı kullanmadan önce bu sorunlarımız yoktu .
rukiyee_ Bernaa1 anladım bende kızıma kullanıyorum da her gün az da olsa yapıyor. Bizde öyle bişey söz konusu değil o zaman
Taelif Bernaa1 Merhabalar. Doktorumuz Sidefer önerdi 1 haftadır kullanıyoruz bir yan etki yapmadı şuana kadar. Sidefer kullanmaya devam edeceğiz. Içerisinde parabende yok ayrıca 😊
Zuzununkeremi8 Bizede bugun sidefer verdi ama içeriginde 4-10 yaş için kullanıma uygundur yazıyo? bebegim 7 aylık 7 damla kullan yazmıs siz ne kadar kullanıyosunuz
sabirsizbebek15 Bernaa1 18 ine bize de verecek büyük ihtimalle o yüzden sağlık ocağına gitmeden dr kontrolünde söyledim dr ferrum verdi. İkişer damla olarak başladım şu an