didemustafalmila Kızlar bir buçuk aylık bebeğim gündüz hiç uyumuyor akşam da uykusu gelince direniyor uykuya dalana kadar ağlıyor. Nasıl uyutuyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Mervegvn123 didemustafalmila 2 ay 23 gunluk bebegım malesef son 1 haftadır kısa kısa gunduz uykuları yapıyor ondan önce neredeyse sıfırdı gunduz uykusu muhtemel sebebı gaz yada atak diye düşünüyorum büyüdükçe bagırsaklar gelişiyor geliştikçe rahatlıyor ama hala gaz sorunu daha öncekine göre bir tık daha rahat olsada devam ediyor bir aya daha da rahatlar diye kendimi avutuyorum duşunu yatmadan önce aldırın ve uyku öncesi rutin yapın belli bi saat belirleyin o saatte duş alıp beslenmesini yapıp yatırın benim bebeğim amakucagında sallayarak uyuyordu uyku rutınınden sonra saatı kelınce dediklerimi yapıp yatırdıgımda kendılıgındende uykuya dalmaya başladı ama sadece geceleri gündüzleride deneme yanılmaya devam ediyorum hala
esrsren Benimde bebeğim 34 günlük uyku sorunu yaşadığımız günlerde anlıyorumki gazı yoğun bir şekilde var ve huzursuzluk veriyor bebeğime. Senin bebeğininde gazı olabilir mi çünkü çok fark ediyor uykuda sıçrıyorlar ve hep huzursuzlar…
didemustafalmila esrsren Gaz genel olarak var zaten ve rahat çıkarıyor onun dışında gece uyursa sabaha kadar uyuyor sorun olmuyor sadece uykuya dalma problemimiz var dalamiyor uykuya
esrsren didemustafalmila banyo falan yaptırsan rahat uyuyorlar aslında yani benim gözlemlediğim bu şekilde
didemustafalmila esrsren Hergun mutlaka yaptırıyorum banyosunu ama uyutma şekli pozisyonu vs kucakta uyumaz yatağında uyumaz ayakta sallarim uyumaz memede uyutma taraftarı değilim pek, ki memeden sonra da gazdan uyumaz vs vs
esrsren 5.haftada atak başlıyormuş acaba ondan olabilir mi ki benimkide öğlenden bu yana hala uyumadı ve direniyor…
didemustafalmila esrsren Bizim normalde gündüz hiç uyumuyor akşam bayilmasi lazım direniyor uykusu olduğu halde