[silindi] kısa bir dönem laktoz diyeti yaptığım için yoğurt son denediğimiz şey oldu. 3 gün kuralını ilk tadım ayında yaptım ben. Ttlı patatesle başladım. Havuç, kabak diye gitti. Yöntemine karar vermeni öneririm. Kaşıkla sen mi vereceksin Blw mi? Ben ikisini de mix kullanıyorum şöyle ki: havucu pütürlü yapıyorum bir kaç tanede finger food olarak hazırlıyorum. Finger foodları serçe parmağınıza göre kesin derler ama biraz fazla daha kesebilirsin kalınlık olaeak. Bu arada tıkanma biz bi kaç kere yaşadık ama inan kendilerni öğürerek mükemmel kurtarıyorlar. Aynalama tekniğini mutlaka kullan. Yemeyi seni izleyerek daha güzel öğrenir ve çok keyifli bir aktivite olarak hafızasına da yerleşir. Yoğurt için weewell marka makine öneririm öbür türlüsü cidden çok efor sarfetme benim için. Naçizane tavsiyedir. Gece koy tak sabah kapında djdjdj
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu arada kültür olarak bişeyleri izleterek/okuyarak ya da oyuncaklarla viviviiviv yaparak yedirme tarafları değilim. Koşullanıp o şekilde öğrenmesi ileride sorun yaratır diye düşünüyorum. Yemek vakti etrafında ilgi çekici olan şeyleri topla ki zamanlama güdüsü de gelişsin🎈