Zehrakizim06 Kızlar bebeğinizin biberonunu falan yıkamak için deterjan kullanıyormusunuz kaynatma haricinde malum sürekli kaynatamiyorum kullanıyorsanız ne kullaniyirsunuz zararsız olarak ?
tomvejerry Zehrakizim06 ben biberon kullanmadığım için bilmiyorum ama,bebeğim küvezde kaldı doğduğu zaman iki hafta ordaki hemşire sütünüzü sagdiginiz kabı fairy le yıkayın demişti hala inanamıyorum ne alaka diye🤔
misssevval Ben baby me nin biberon deterjanıni aldım ama genelde hep kaynatıyorum. Onu çok kullanmıyorum
Zehrakizim06 misssevval bende elimden geldiğince kaynatmaya özen gosteriyorum ama yeri geliyo kaynatamiyorum teşekkür ederim 🌸🥰
tomvejerry Zehrakizim06 valla bilmiyorum canım bi kere yıkadım fairyle ama sonra çok saçma buldum zararlı olduğunu düşündm kaynattim bı daha yikamadim oyle
Mavininbiri Zehrakizim06 Cam ise fairy kullanabilirsiniz kalıntı falan bırakmaz ama plastik sanırım sadece kaynatılmalı
sadekahve_bitter Zehrakizim06 kaynatın ihmal etmeyin ne kadar temiz içerikte olsa deterjan Dezenfekte makinesi oluyor biberon için ondan edinin kaynatma zor oluyorsa
duruguzel Zehrakizim06 unibabynin biberon emzik temizleyicisini kullanıyorum. Biberon için almıştım hala bitmedi tabaklarını çatal kaşığını da bulaşık sabunu gibi onunla yıkıyırum
durukusunannesi_ Zehrakizim06 bebekler için var deterjan unı baby fln var ben e bebeğin markası var Baby me onu kullanıyorum %100 doğal ürünlerden yapılmış
Zehrakizim06 durukusunannesi_ eczanelerde falan satiliyomu bu tarz şeyler yoksa internettenmi getirtmek gerekiyor acaba
durukusunannesi_ Zehrakizim06 eczanelerde yoktur da bazı büyük marketlerde var ebebekte var gitme imkanınız yoksa internet en iyisi