Kuzumveben Deletedmom55 4.aydan 6.aya kadar surdu kan degerlerime baktirmistim normalde gecici bir surec oldugunu soylemisti doktorum 6.ayda sona ermisti sonrada dokulmedi tekrar cok sukur
Selinasel Deletedmom55 kel kalacam diye korkuyorum avuç avuç dökülüyor 5. Aya gircez ne zaman döklme olmaz bnde merak ediyorum
Kuzumveben Deletedmom55 kac ay oldu hala dokuluyor bir kan degerlerinize baktirin belki takviye vitamin alabilirsiniz hayir doktorum normal hormonlardan dedi ekstra bisey yapmadim
Kuzumveben Deletedmom55 cok sukur o zaman stres yapmayin dahada kotu olarak etkilenmeyin gecici bir surec butun anneler yasiyor ins sizinki de en kisa surede gecer
Deletedmom55 Selinasel ya bu herşeyden zor benim için doğum uyku vs gerçekten saçlarımı çok seviyordum çünkü
Deletedmom55 Kuzumveben tek sıkıntım da o çok stres yaptığım için üstüne bir de strese bağlı egzama oldu saçlarım ben hep saçlarımı çok sevdim bu denli dökülmesi beni çok üzüyor elimde değil olsa keşke 🥺
Sey Deletedmom55 5 aylık hala tam gaz devam saçımı ev topuzu olduğu halde yerler saç bide açık gezsem ne olacak
Kuzumveben Deletedmom55 elimizde değil ister istemez stres oluyor canim o zaman sen ekstra strese dikkat etmen lazim
Batimoms Deletedmom55 benim oglum 3 aylikken kesildi. Cok sukur sac filan kalmayinca dokulmede kesildi.