cimcime1018 Devlet hastaneleri en erken ne zaman sünnet yapıyor ? Bide Balıkesir şehir hastanesinde yaptıran varsa onlar da yazabilir mi
Iki_pasa_annesi cimcime1018 bende bekleyim en erken ne zaman yapılıyor bilmiyom bende yaptırmayı düşünüyorum
ENAU cimcime1018 bugün gittik doktora 7 yaşından önce yapmıyoruz dedi Kırklareli devlet hastanesi.bi de memlekete gidince oradakine soracam.illa özele yönlendiriyorlar işte.buradaki özel 5 bin demişti en son
Seyma_23 cimcime1018 devlet hastaneleri 6 yaşından önce sünnet yapmıyor çocukları Ankaradayım bu şekilde belki başka şehirlerde farklıdır bilmiyorum ama 2 oğlumuza özel klinikte sünnet yaptırdım
Iki_pasa_annesi cimcime1018 inşallah ya özel de yaptırmayi düşündük 2800 TL istediler ilk oğlumu özelde yaptırmıştık geçen sene 1400 tlye ama bunu devlette yaptırmayi düşündük ama eşim küçük daha yapmazlar demişti 2 aylık bebeğim
cimcime1018 Iki_pasa_annesi Benimki de 2 aylık. Ozellere para vermeyi düşünmedim şahsen çok istiyolar hem de devlette de görevini güzel yapan doktorlar var bakalım olmadı gidince sorucam doktorumuza
ENAU cimcime1018 inşallah siz yaptırabilirsiniz.bende Adana ve hataya gittiğimde soracam inşallah ikisinden birinde yapıyorlardır 🙏🥲
Seyma_23 Eğer durumunuz varsa küçükken aklı ermiyoken 4 5 aylıkken sünnet ettirmenizi öneririm ayaklanmadan daha rahat oluyor hemen iyileşiyor