belinayinannesii Artık bebegime tavuk tadımı yaptıracağım suyunu da buzluğa aticam kaynatıp genelde but oneriliyor ama bilemedim teyit etmek için soruyorum. siz hangi markanin tavuğunu aliyosunuz 🥰
Sevgi09 starwomen Daha sonra yemesi için haşlayıp buzluğa atsak nasıl olur acaba? Yaptığımda az bir kısmını yiyecek çünkü.
starwomen belinayinannesii her kısmını verdim zaten hep bütün tavuk haşladığım için kalça, but, bonfileli kısımdan verdim hep
Ucansupurge belinayinannesii evet çünkü kalça hem yağlı hem kemikli göğüs veya bonfile tarzı etler yagsiz oluyor. Tavuk suyu için kullanıyorum zaten geri kalan tavuğu didikliyorum kullanmayacağım kısmı porsiyon kayıp donduruyorum
Noname21 belinayinannesii tavuğu annen baban beslemiyor ise Yani çok iyi bildiğin bir yer değilse organik tavuk verme hormonlu oluyor Hindi eti düşünebilirsin beyaz etten
Ipek222 belinayinannesii tavuklar hem hormonlu hem antibiyotikli erkek çocuklarda östrojen fazlalığından meme ve kadın tipi kiloya kız çocuklarında erken ergenliğe sebep oluyor köy tavuğu veya hormonsuz olduğuna emin olduğunuz bir tavuğu alın alacaksanız ben artık kendim bile yemiyorum tavuk bunu öğrendikten sonra çünkü anne sütüne bile etki ediyor
starwomen Sevgi09 ben hiç o şekilde yapmadım genelde ya çok az haşlıyorum ya da haşladığımı tüketiyoruz bir kaç kez kendimiz için dolaba koydum ama kızıma hiç o şekilde vermedim