tekbasimabakiyorum Mervosse bir işe yaramıyor gaz damlaları, onun yerine zeytinyağı verin, onun içinde de zeytinyağı var zaten
Fndkurdu Mervosse ben çok faydasını gördüm bir zamana kadar daha sonra damla alıikanlık yaptı her gaz damlasında olduğu gibi fayda etmemeye başladı ilaç değiştirdik sap simplex var ondanda fayda gördük
caglaaakk22 Mervosse damlasını değilde şurubunu kullanıyoruz biz çok memnunuz. Gaz için bizde tek işe yarayan şey Nurse harveys colex şurup oldu hem gazını kolay çıkarıyor hem tuvaletini yapıyor
Ebruli_38 Ben kullanıyorum çok gazlı bir bebeğim yok ya da şöyle söyleyim gazını kendi kendine çıkarabilen bir bebeğim var ama ara ara sancısı oluyordu onu hafifletmek için doktorum önerdi bebeğimi rahatlattı damla. Yanında rezene çayı da yapıp içiyorum ben
Smyy_F Kolik bir bebeğim var. Doktorumuz hemen başlatmıştı bize gazı rahat çıkarsın diye.. Şimdi 3.5aylık hala kullanıyor.. Aynı saatlerde vermeye dikkat edin bizde etkisi geçince veya geç verince sakinleştirmek zorlaşıyor
GkhnMls Kuzenimin oğlu kolikti ve nursr harvey ve biogaia kullanıyordu iyi gelmişti, bende dab simplex ve biogaia kullandım. Çokta memnun kaldım. Ama 3,5 aylıkken bırakılmalı brncr yoksa cocuk alışır ilaca gazını rahat çıkaramaz
Suhedalm Oğlumda gaz problemlerini en fazla yaşadığımız dönemde kullanmıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm ve memnun kaldım, bebeğim gerçekten çok rahatladı. Fakat bitkisel içerikli olduğu için bir süre sonra bünyesi alıştı ve ilk zamanlardaki gibi etkili olmadı.
Gny18 Mervosse 3 çocuğum var üçüne de kullandım memnun da kaldım. Ama onun yerine biogaia öneriyorum. Bağırsak florasını düzenlediği için nurse harweyten güçlü bir probiyotik.
S2022 Mervosse damla değilde bu markanın colex şurubu var onu denedim iyi geldi bu damlası bzide bi işe yaramadı ama zaten tam geçiren bi ilaç yok hafifletiyor sadece
Cerence Smyy_F peki ilk kullanmaya başlayınca direk rahatladı mi yoksa sıkışıklığı devam edip belli süte sonra mı geçti?
Poly-ana Mervosse Biz kullanmıştık biraz fayda etmişti ama bizde etkili çözüm nursenin şurubu ve biogia olmuştu
Smyy_F Cerence direkt geçmedi 1 hafta sonra fln düzelmeye başladı. Aşırı işe yarıyor diyemem ama rahatlattı
Cerence Smyy_F ya tamam o zaman ben hemen etki edecek saniyordum. Bir de verince sanki daha çok sıkıştı sizin de öyle olmuş muydu