Muberrabzkr Merhaba 8 ay 6 günlük bebeğim var, desteksiz oturamıyor. Sizler de nasıl bu durum bizim gibi olan var mı ?
benkosarim Muberrabzkr egzersiz yaptırın sırt kaslarının kuvvetlenmesi için kollarından tutarak otururken sadece çok az bir iki parmak kollarına destek verin arkasına bir şey koymayın Ben öyle yaptım bayağı işe yaradı 9 aya kadar vaktiniz var
Esoskirec Muberrabzkr 9 buçuk aylıkken desteksiz oturdu kızım. Yani oturuyordu ama devriliyordu birkaç dakika sonra. 13 ayına 1 hafta kala emekledi. Henüz tutunup kalkamiyor 14 ayına girince halen yapamazsa nöroloji görecek
123321123 Muberrabzkr bebeklerimiz aynı gün doğmuş 🧿bu arada bende azönce aynı postu actım bizimde oturamıyor ama emekliyor sizde emekleme yada sürünme var mı?
Deletedmom_62 Muberrabzkr benim bebeğim 9.5 aylıkken oturmaya başladı şuan 10 ay 25 günlük dün de emeklemeue başladı
iki_prens_annesi_ Esoskirec selâm guzel anne 22 aylık tutunup kalkmıştı büyük oğlum 3 buçuk yaşında şuan
Muberrabzkr 123321123 yaa ne güzel denk gelmiş :) Bizim ki yüz üstü durmayı çok sevmiyor. En fazla 5 dakika duruyor daha sonrasında kıyamet kopuyor. Emekleme yok o yüzden ama destekli otururken kendini öne doğru atıp yüz üstü şekile dönüyor
123321123 Muberrabzkr yüzüstünde yoruluyordur bol bol tummy time yaptırın işe yarar ,ben yaptıramıyordum da eşim yaptırıyordu ama oturma konusunda bende destekleyemedim oturma minderine vs oturtmadım desteksiz öne yıgılıyor
Hcerenk Ayina yeni girdi ve yeni desteksiz oturmaya basladi oturuyordu ama devriliyordu artik durabiliyor. Yaklasik iki aydirda emekliyor
Esoskirec Melek1616 corpus collosum inceliği çıktı beyin MRında. Fakat çocuk doktorumuz buna bağlamıyor nedeni. Tembel yürür diyor bakalım